II Bestuur der S.V. Pontifex

Voorzitter:

Jeroen van der Plas

Hallo, mijn naam is Jeroen van der Plas. Ik heb dit jaar de eer gekregen om voorzitter van Pontifex te mogen zijn.

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de interne vertegenwoordiging, leid en coördineer ik de bestuurswerkzaamheden en zit ik de algemene vergaderingen voor. Pontifex staat als vereniging voor verbinding. Je leert nieuwe mensen kennen en samen maak je een geweldige studententijd mee. Voor iedereen is er plek: educatieve, sportieve en gezellige activiteiten wisselen elkaar af.

Secretaris:

Jelle van Ingen

Als secretaris voer ik de correspondentie met leden, andere verenigingen en de HAN. Daarnaast hou ik alle binnenkomende e-mails en post bij. Ik notuleer bij de Algemene ledenvergaderingen en bij de wekelijkse bestuursvergaderingen en zorg dat de ledenlijst ten allen tijden up-to-date is. De administratie van ledenactiviteiten en bestuursactiviteiten is hiernaast ook mijn verantwoordelijkheid.

Penningmeester:

Evert-Jan Wind

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie van de vereniging. Ik stel aan het begin van het collegejaar een begroting voor de vereniging op, die ik het hele jaar als richtlijn zal blijven gebruiken. Aan het eind van het boekjaar maak ik een eindbalans op en presenteer ik deze op de ALV. Daarnaast zie ik toe op alle begrotingen/realisaties van de commissies en ben ik veel in gesprek met de reiscommissie. Naast het boekhouden en bijhouden van alle bankzaken, stel ik ook facturen op en voer ik incasso’s uit.

Commissaris Intern:

Lieke de Kleijn

Als commissaris intern ben ik verantwoordelijk voor alle commissies, ik zal ze begeleiden en ondersteunen wanneer nodig. Je kunt me zien als een schakel tussen het contact van het bestuur en de commissies. Het is een hele leuke functie, aangezien ik met veel leden contact heb en er binnen de commissies altijd met veel enthousiasme gewerkt wordt. De leukste en gekste ideeën worden op tafel gegooid, waarna het bestuur in overleg gaat of deze ideeën ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden.

Commissaris Extern:

Roosje Rasenberg

Als commissaris extern ben ik verantwoordelijk voor het maken en onderhouden van alle externe contacten van Pontifex, het gaat dan om sponsoren en instanties die niet bij de HAN horen. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat de leden van Pontifex optimaal kunnen profiteren van wat onze sponsoren te bieden hebben. Daarnaast zal ik de sociale media van Pontifex persoonlijk bijhouden en ervoor zorgen dat onze leden op een persoonlijke manier met de vereniging in contact staan. Ik sta met positieve zin in dit bestuursjaar. Voor vragen en opmerkingen kan er altijd contact met mij opgenomen worden!