III Bestuur der S.V. Pontifex

Voorzitter:

Evert-Jan Wind

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de interne vertegenwoordiging, leid en coördineer ik de bestuurswerkzaamheden en zit ik de algemene vergaderingen voor. Pontifex staat als vereniging voor verbinding. Je leert nieuwe mensen kennen en samen maak je een geweldige studententijd mee. Voor iedereen is er plek: educatieve, sportieve en gezellige activiteiten wisselen elkaar af.

Secretaris:

Maaike Krom

Als secretaris voer ik de correspondentie met leden, andere verenigingen en de HAN. Daarnaast hou ik alle binnenkomende e-mails en post bij. Ik notuleer bij de Algemene ledenvergaderingen en bij de wekelijkse bestuursvergaderingen en zorg dat de ledenlijst ten allen tijden up-to-date is. De administratie van ledenactiviteiten en bestuursactiviteiten is hiernaast ook mijn verantwoordelijkheid.

Penningmeester:

Judith van Laar

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie van de vereniging. Ik stel aan het begin van het collegejaar een begroting voor de vereniging op, die ik het hele jaar als richtlijn zal blijven gebruiken. Aan het eind van het boekjaar maak ik een eindbalans op en presenteer ik deze op de ALV. Daarnaast zie ik toe op alle begrotingen/realisaties van de commissies en ben ik veel in gesprek met de reiscommissie. Naast het boekhouden en bijhouden van alle bankzaken, stel ik ook facturen op en voer ik incasso’s uit.

Commissaris intern:

Niene Meeuwsen 

Als commissaris intern ben ik verantwoordelijk voor alle commissies, ik zal ze begeleiden en ondersteunen wanneer nodig. Je kunt me zien als een schakel tussen het contact van het bestuur en de commissies. Het is een hele leuke functie, aangezien ik met veel leden contact heb en er binnen de commissies altijd met veel enthousiasme gewerkt wordt. De leukste en gekste ideeën worden op tafel gegooid, waarna het bestuur in overleg gaat of deze ideeën ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden.Commissaris Extern:

Rens Pierik

Als commissaris extern ben ik verantwoordelijk voor het maken en onderhouden van alle externe contacten van Pontifex, het gaat dan om sponsoren en instanties die niet bij de HAN horen. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat de leden van Pontifex optimaal kunnen profiteren van wat onze sponsoren te bieden hebben. Daarnaast zal ik de sociale media van Pontifex persoonlijk bijhouden en ervoor zorgen dat onze leden op een persoonlijke manier met de vereniging in contact staan. Ik sta met positieve zin in dit bestuursjaar. Voor vragen en opmerkingen kan er altijd contact met mij opgenomen worden!

Bestuur 2020-2021

Bestuur 2019-2020