Wil jij graag meehelpen in een van deze commissies? Dat kan! Stuur een mailtje naar commissarisintern@svpontifex.nl en kom gezellig op een gesprek.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie zal eens per kwartaal een leuk evenement neerzetten. Hierbij moet je vooral denken aan activiteiten die niet georganiseerd worden door de andere commissies, zoals lasergamen of een uitje naar de karaokebar. De commissie onderzoekt welke activiteiten realistisch zijn en waar onze leden behoefte aan hebben.

Pontifit

Pontifit is opgericht om de leden gezellig samen te laten sporten. In deze commissie worden er verschillende sportactiviteiten georganiseerd. Niet alleen studenten zullen participeren, ook docenten zullen hun sportieve talenten laten zien. 

Pub&Borrelcommissie

De Pub/Borrelcommissie zorgt ervoor dat er twee keer per maand leuke borrels plaatsvinden. Op elke tweede woensdag van de maand is er een borrel in de pub en op elke laatste dinsdag van de maand in café de Fuik (onze stamkroeg). Bij de borrels in de pub hoort vaak een speciale activiteit.GalaCommissie

De galacommissie bestaat uit een groep mensen die ons jaarlijkse gala organiseren. Het gala vindt meestal plaats in de maanden december en januari. De galacommissie is altijd hard bezig om een leuk gala neer te zetten. Ze kiezen een thema, een datum, een locatie en de muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken! Deze groep enthousiastelingen geven de gezelligheid binnen onze vereniging weer.

Reiscommissie

De reiscommissie zal eens per jaar een speciale reis met Pontifex organiseren. Waar gaat de reis heen? Hoe gaan we naar de bestemming? Waar verblijven we tijdens onze reis? Wat is het dagprogramma? De commissie zal zich met deze vragen bezighouden, zodat we samen de leukste reizen kunnen maken.


Educatiecommissie

De educatiecommissie is een commissie die educatieve evenementen organiseert en verzorgd. Het is hierbij van belang dat het voor iedere opleiding in onze studievereniging interessant is. Deze educatieve evenementen bestaan uit gastcolleges over interessante onderwerpen voor ons als student, maar ook andere evenementen. Je kunt hierbij denken aan een museumbezoek, een potje escaperoom en een musicalbezoek.
Fuifcommissie

De Fuifcommissie bestaat uit mensen die twee knallende feesten in het jaar organiseren! Naast het educatiefeest en het gala zullen er dus ook twee andere feesten zijn. Deze feesten vinden plaats in café De Fuik. Hierbij moet gedacht worden aan het thema, een datum en de muziek. Wat voor fuifje zullen de leden leuk vinden? Wat voor thema is leuk? Naast het organiseren ervan zul je ook druk bezig zijn met het opbouwen van het fuifje en de hulp die nodig is tijdens de fuif.