IV Bestuur der S.V. Pontifex

Voorzitter:

Rosa polak

Hoi, ik ben Rosa Polak. Dit jaar mag ik voorzitter zijn van een van de leukste verenigingen van Nijmegen; Pontifex. Omdat ik van Rotterdam naar Nijmegen ben verhuist, kende ik niemand in de stad. Pontifex heeft ervoor gezorgd dat ik snel nieuwe mensen leerde kennen, van verschillende opleidingen. Dit vind ik zo fijn aan Pontifex. Als voorzitter zorg ik dat alles goed loopt binnen het bestuur, zit ik de ALV en bestuursvergaderingen voor en houd ik contact met de HAN.

Secretaris:

Sanne Peters Rit

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact met de leden, verenigingen en de HAN. Naast het bijhouden van de e-mails, houd ik de administratie bij en notuleer ik bij onze wekelijkse vergaderingen en de Algemene Ledenvergaderingen. Tevens ben ik het contactpersoon in het bestuur. Voor vragen, opmerkingen of problemen kun je bij mij terecht.

Penningmeester:

Nikki Nijbroek

Ik ben Nikki, 21 jaar en dit jaar mag ik Penningmeester zijn van SV Pontifex. Vorig jaar heb ik mij tijdens de intro week aangesloten bij de vereniging, dit jaar wil ik mij daarom graag inzetten voor de vereniging. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alle financiën van de vereniging. Ik stel een begroting op en aan het eind van het jaar laat ik de resultaten zien in een eindbalans. Zo heb ik bijvoorbeeld inzicht op wat commissies kunnen uitgeven etc. Na een corona jaar kijk ik erg uit naar een mooi financieel boekjaar en verenigingsjaar.

Commissaris intern:

Neeltje Guelen

Hoi! Mijn naam is Neeltje Guelen, ben 23 jaar en studeer aan de leraren opleiding geschiedenis! Ik ben nu al zo’n 4 jaar lid bij Pontifex. Dit jaar ben ik de commissaris intern! Ik zorg dat alle commissies in goede banen wordt gelijd en dat er allemaal leuke evenementen plaats vinden! Mocht je meer willen weten over commissiewerk, neem dan contact met mij op! We gaan er een leuk jaar van maken samen! Groetjess Neeltje

Commissaris Extern:

Marijn Rabeling

Hey hoi, Ik ben Marijn Rabeling en dit jaar jullie Commissaris Extern. Ik hou me bezig met al onze contacten van de vereniging die buiten de HAN zijn. Ook zorg ik voor alle promotie van Pontifex evenementen op de sociale media. Ik ben voornamelijk achter de schermen bezig, maar jullie zullen mij ook veel tegenkomen op fysieke evenementen. Ik doe gezellig mee met alle feestjes en educatieve bijeenkomsten. Ik hoop jullie vaak te zien dit jaar! We maken er wat leuks van samen! Groetjes!

Bestuur 2020-2021

Bestuur 2019-2020